Βελούδινο διαζύγιο;

Με πρόλαβαν οι εξελίξεις! Δεν πρόκανα να ανοίξω το blog μετά τις διακοπές και ήρθε η υπόθεση Γρηγοριάδη, να με προσγειώσει ανώμαλα. Έχουμε...


Με πρόλαβαν οι εξελίξεις! Δεν πρόκανα να ανοίξω το blog μετά τις διακοπές και ήρθε η υπόθεση Γρηγοριάδη, να με προσγειώσει ανώμαλα. Έχουμε και λέμε: Γρηγοριάδης τέλος από τα ΣΠΟΡ του Βορρά! Τέλος εποχής! Απίστευτο κι όμως αληθινό!
Τι έγινε; Όπως μου είπε ο ίδιος ο Στέλιος, η εκπρόσωπος της εργοδοσίας Μ. Σουλοπούλου, του είπε ότι η επιχείρηση επιθυμεί να αλλάξει το μάνατζμεντ. Κι έτσι, θα έπρεπε να αποχωρήσει. Ο Γρηγοριάδης δέχτηκε την απόφαση της εργοδοσίας να αλλάξει το διευθυντή της, έγραψε το αποχαιρετιστήριο άρθρο του (στην τελευταία σελίδα των ΣΠΟΡ της Πέμπτης 21 Αυγούστου 2008) και αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του.
Κάποιοι, όμως, δεν δέχτηκαν την απόφαση της εργοδοσίας. Πήγαν στη Σουλοπούλου και ζήτησαν να παραμείνει στο συγκρότημα ο Γρηγοριάδης. Την επομένη, μάλιστα, οι ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού της επιχείρησης (EXTRA SPORT), τηλεφωνούσαν και ζητούσαν να παραμείνει, κάνοντας λόγο -κάποιοι από αυτούς- για... αθηναϊκό, ή πειραιώτικο, δάκτυλο. Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις -και με την παρέμβαση της ΕΣΗΕΜ-Θ την οποία ζήτησε μερίδα των εργαζομένων- αναζητήθηκε τρόπος... επιστροφής! Προτάθηκε η λύση του να "βαπτιστεί" ο πρώην διευθυντής "σύμβουλος έκδοσης" και να λήξει, κάπως έτσι, το θέμα. Ο Γρηγοριάδης αναμένει, πλέον, την απάντηση της εκπροσώπου της εργοδοσίας (αν θέλει, όπως το έχει ξανακάνει, ας αφήσει ένα σχόλιο στο ποστ, για να μας πει τις εξελίξεις και να τις μάθουμε κι εμείς, από πρώτο χέρι)...
Άσπονδοι φίλοι του Στέλιου (δε θα γράψω ονόματα, αλλά τα είπα στον ίδιο) λένε ότι "το γυαλί είχε ραγίσει εδώ και καιρό και γι αυτόν το λόγο η Σουλοπούλου του είχε "κόψει" την εκπομπή από το ραδιόφωνο" (σ.σ. το οποίο έχει βυθιστεί στον πίνακα ακροαματικότητας, καθώς, εδώ που τα λέμε, κάποιες μεσημεριάτικες και απογευματινές εκπομπές δεν ακούγονται ούτε από μαθητές της Σχολής Κωφών -με όση καλή θέληση κι αν διαθέτουν). Οι ίδιοι επιμένουν ότι, ήδη, έχει γίνει πρόταση στον άνεργο (μετά την περιπέτεια του Sportime) B. Μάστορα να αναλάβει διευθυντής στα ΣΠΟΡ (σ.σ. αυτό να δω και... τι στον κόσμο! Όχι ότι αμφιβάλω για τις ικανότητες του Βασίλη, αλλά να πιάσει το τιμόνι των ασπρόμαυρων ΣΠΟΡ ένας αγνώστου οπαδικής ταυτότητας δημοσιογράφος είναι αυτοκτονία για το συγκεκριμένο φύλλο -και πιστεύω ότι κι ο ίδιος ο Μάστορας, πανέξυπνος καθώς είναι, το καταλαβαίνει καλύτερα από τον καθένα. Εξάλλου, το πείραμα είχε αποτύχει με τον, επίσης α-πολιτίκ, Π. Στέλλα).
Εν αναμονή εξελίξεων, λοιπόν.

Related

Σπορ του Βορρά 3788816466432872054

Δημοσίευση σχολίου

Follow Us

Recent

Powered by Blogger Widgets

Comments

Side Ads

Connect Us

item