Τι γίνεται στο Μέτροσπορ;

Πράματα και θάματα καταγγέλλει ο Λευτέρης Δούκας, με επιστολή του προς το δ.σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ, για τις συνθήκες εργασίας στο Ράδιο Μετρόπολις κ...

Πράματα και θάματα καταγγέλλει ο Λευτέρης Δούκας, με επιστολή του προς το δ.σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ, για τις συνθήκες εργασίας στο Ράδιο Μετρόπολις και το Μέτροσπορ. Το βασικότερο, πάντως, είναι αυτό για το ύψος των μισθών.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, στην επιστολή του αναφέρει ότι άλλοι μισθοί δηλώνονται από το λογιστήριο επισήμως κι άλλοι (χαμηλότεροι) δίνονται. Όσον αφορά τον ίδιο, "κόπηκε" και η στήλη του στην εφημερίδα και η εκπομπή του στο ραδιόφωνο. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δε δέχτηκε κάποιες παρεμβάσεις κι αυτός ήταν ο λόγος που "μπήκε σε καραντίνα".
Το δ.σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ, το οποίο ασχολήθηκε με την επιστολή του στη συνεδρίαση της Τετάρτης 25 Ιουνίου 2008, αποφάσισε να καλέσει τόσο τον καταγγέλλοντα, όσο και τον εργασιακό εκπρόσωπο στην εφημερίδα, για λεπτομέρειες.
Σκέψη: Δε θα κέρδιζαν χρόνο αν καλούσαν, ταυτόχρονα και τον Ν. Πετρουλάκη; Ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, όσες φορές κι αν του ζητήθηκε από την Ένωση, έδωσε το παρόν στις συνεδριάσεις του δ.σ.

ΥΓ. Καθώς η επιστολή παρουσιάζει ενδιαφέρον, είμαι πρόθυμος να τη δημοσιεύσω. Γι αυτό, αν ο ίδιος ο Λ. Δούκας το επιθυμεί, μπορεί να μου τη στείλει με email, ή να την ποστάρει ως σχόλιο σε αυτό το ποστ.

Related

Συνεδρίαση δ.σ. ΕΣΗΕΜ-Θ 8226161046163426624

Δημοσίευση σχολίου

1 σχόλιο

Opaoktsis4 είπε...

τι εέγινε τελικά μ' αυτήν την υπόθεση??? θα κάνει φέτος κάπου εκπομπή???

Follow Us

Recent

Powered by Blogger Widgets

Comments

Side Ads

Connect Us

item