Βραβεία στον Περιφερειακό Τύπο

Η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας – Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης απονέμει για τρίτη χρονιά τα «Βραβεία Περιφερειακών Εφημερίδων», τα οποία θε...

Η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας – Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης απονέμει για τρίτη χρονιά τα «Βραβεία Περιφερειακών Εφημερίδων», τα οποία θεσμοθέτησε το 2006. Η απονομή θα γίνει σε ειδική τελετή που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα, 1η Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 11.30 π.μ. στο Κέντρο Τύπου της ΓΓΕ-ΓΓΕ (Φραγκούδη 11 και Αλεξάνδρου Πάντου, Καλλιθέα).
Θα απονεμηθούν τα ακόλουθα βραβεία:

  • Α. Βραβείο για την περιφερειακή ημερήσια εφημερίδα της χρονιάς 2007, απονέμεται εξ ημισείας στις εφημερίδες: «Η Πρωινή Γνώμη των Πατρών» του Ν. Αχαΐας , με έδρα την Πάτρα και «Κρητική Επιθεώρηση» του Νομού Ρεθύμνου, με έδρα το Ρέθυμνο. Τιμητικό έπαινο απέσπασε η εφημερίδα«Θράκη» του Νομού Ξάνθης, με έδρα την Ξάνθη.
  • Β. Βραβείο για την περιφερειακή εβδομαδιαία εφημερίδα της χρονιάς 2007, απονέμεται εξ ημισείας στις εφημερίδες: «Άποψη του Νότου» του Νομού Ηρακλείου με έδρα τις Μοίρες Ηρακλείου και «Εορδαϊκός Παλμός» του Νομού Κοζάνης, με έδρα την Πτολεμαϊδα. Τιμητικό έπαινο απέσπασαν οι εφημερίδες «Ευβοϊκή Γνώμη» του Νομού Ευβοίας, με έδρα τη Χαλκίδα και «Πρώτη Σελίδα» του Νομού Κιλκίς, με έδρα το Κιλκίς.
  • Γ. Βραβείο για την περιφερειακή 15ήμερη, μηνιαία και μικρότερης συχνότητας έκδοσης εφημερίδα της χρονιάς 2007, απονέμεται εξ ημισείας στις εφημερίδες «Γνώμη του Βαρικού» του Νομού Φλώρινας, με έδρα το Βαρικό και στη «Φωνή των Καλαβρύτων» του Νομού Αχαΐας, με έδρα τα Καλάβρυτα.
  • Δ. Βραβείο για την περιφερειακή εφημερίδα εκδιδόμενη σε ακριτική περιοχή της χρονιάς 2007, απονέμεται εξ ημισείας στις εφημερίδες «Θάρρος» του Νομού Έβρου, με έδρα την Αλεξανδρούπολη και «Πολιτικά» του Νομού Λέσβου με έδρα τη Μυτιλήνη.
  • Ε. Βραβείο για το καλύτερο άρθρο ή ρεπορτάζ σε περιφερειακή εφημερίδα της χρονιάς 2007, απονέμεται εξ ημισείας στις δημοσιογράφους: κα Κοντιζά Ελένη, της εφημερίδας «MYKONOS NEWS» του Νομού Κυκλάδων με έδρα τη Μύκονο, για τα άρθρα της με τίτλο «Φάρος Αρμενιστής –Παραδομένος στη φθορά και την εγκατάλειψη» και «Ο Άγιος Νικόλας του Αγέρα εκπέμπει SOS» και στην κα Πλουτινάκη Σοφία, της ε/φ «Αντίλαλος της Μεσαράς» του Νομού Ηρακλείου Κρήτης με έδρα τις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης για τα άρθρα της «Ο εφιάλτης των πλαστικών απορριμμάτων» και «Τροπικό δηλητηριώδες ψάρι στον κόλπο της Μεσαράς».
  • ΣΤ. Βραβείο «Παναγιώτης Δημητρακόπουλος», απονέμεται στον κ. Νικόλαο Κανή, δημοσιογράφο – εκδότη της εφημερίδα «Μαχητής» για την αρθρογραφία του, ιδιαίτερα για το άρθρο του «Ο Απροστάτευτος Βας –Βας και η κοινωνία του δήθεν πολιτισμού».

Σημειώνεται ότι η σειρά που παρουσιάζονται οι βραβευθείσες εφημερίδες, ανά κατηγορία και οι βραβευθέντες δημοσιογράφοι είναι αλφαβητική, δεν έχει αξιολογικό χαρακτήρα.

Related

Περιφερειακός Τύπος 2189542931820456935

Δημοσίευση σχολίου

Follow Us

Recent

Powered by Blogger Widgets

Comments

Side Ads

Connect Us

item