Η ανακοίνωση της ΕΤΙΤΑ για τον 15χρονο

Η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΜΑΘΗΤΗ 2008-12-...

Η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΜΑΘΗΤΗ

2008-12-08

Αθήνα, 8 Δεκεμβρίου 2008
Αρ. Πρωτ: 607

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καταδικάζουμε την απροκάλυπτη δολοφονία του 15χρονου νεαρού από τις δυνάμεις καταστολής στα Εξάρχεια και εκφράζουμε τα βαθειά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου μαθητή.

Καταγγέλλουμε την ατιμωρησία που υπάρχει στα σώματα ασφαλείας που στην ουσία δίνει το ελεύθερο σε κάποιους από αυτούς τους ανθρώπους να συμπεριφέρονται ως «βασιλικότεροι του βασιλέως». Πρέπει επιτέλους να ισχύουν οι νόμοι για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες αυτής της χώρας και πρέπει επιτέλους να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι εμπλέκονται στην στυγερή δολοφονία του 15χρονου μαθητή.

Όταν αφαιρείται εν ψυχρώ η ζωή ενός ανήλικου με όπλο που έχει παραχωρηθεί από την πολιτεία, τότε η κρίση είναι πολύ βαθύτερη, είναι κρίση αποπροσανατολισμού της κοινωνίας μας.

Εμείς οι τεχνικοί που εργαζόμαστε στην ιδιωτική τηλεόραση δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε και θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις ακόμα μια φορά κάτω από αντίξοες συνθήκες, προκειμένου να καταγραφεί όλη η αλήθεια.

«..Υπερασπιστείτε τα παιδιά, γιατί αν γλυτώσουν τα παιδιά, υπάρχει ελπίδα..»

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Related

ΕΤΙΤΑ 9051278903856148805

Δημοσίευση σχολίου

Follow Us

Recent

Powered by Blogger Widgets

Comments

Side Ads

Connect Us

item